Reactie plaatsen

Reacties

Dina vereecken
9 maanden geleden

Hallo Pia,
Super bedankt voor de rustgevende deugddoende massage. Is zeker een aanrader.Groetjes Dina

jan en dootje
2 jaar geleden

Lieve Pia,
We zijn je dankbaar voor je belangeloze bijdrage tijdens het evenement rond "Wereldlichtjesdag" in het "Element" van dochterlief Louise in de Brouwerijstraat te Aalter.
Louise opende een liefdevolle ontvankelijke cirkel waarin ieder zijn of haar verdriet kon aan toevertrouwen.
De cirkel met verdriet geladen werd door de klanken in jou en door jou, getransformeerd tot een warme "gebeurtenis" waar vorm- en vormloosheid één werden.
Kijkend in de vlammenzee van de vele verschillende brandende kaarsjes is er de ontmoeting met "Niet-iets" of het "Onnoembare" of "Dat" waarin ieder levend en niet-levend wezen haar oorsprong vindt.
Stilte in Aanwezigheid.
Vrede, Vrede, Vrede

Liefs, jan en dootje

@v@
4 jaar geleden

Ooooo wat een prachtige ervaring! 🤩
De klanken trillen door je lichaam, precies wetend wat te doen. Ook Pia weet perfect wat ze doet! Haar intuïtie & gevoel geven de klant perfect wattie nodig heeft... Zot hoe die energetische wereld & zijn klanken of kleuren of geuren of ... zo betoverend kan zijn! 💫
Dankjewel Pia voor deze 2- straks 3-daagse opleiding!
Prachtig hoe jij met klanken toveren kan,
ik kreeg er maar niet genoeg van...

liefs, @v@
😚

Jurgen
4 jaar geleden

Bedankt voor de heerlijke massage Pia. In alle rust genieten van een ontzettend deugddoende Californische Massage... Een aanrader!!

Christine Gheselle
7 jaar geleden

Dankjewel Pia voor de mooi klankreis die ik deze avond mocht ervaren. Een hele innerlijke wereld opende zich, van Portugal, naar Mount Shasta, naar Uluru... een verbinding met de ancestors.. Door de weiden met mijn trouwe gids de wolf geflankeerd.. een droom, een ervaring, zo dankbaar voor wat binnen leeft... Dankjewel de klanken brachten mij zoveel! Tot een volgende reis..

Evelyne Deroo
8 jaar geleden

Was leuk om de klankschalen massage van je aan te leren.
Je hebt een vlammetje in mijn hart ontstoken voor de liefde voor klankschalen. Op naar de volgende leersessie.
<3

Debora Kyndt
10 jaar geleden

Ondertussen ook al eens een klankreis meegemaakt op de heerlijke snoezelzolder.... ontspanning, genieten, pure heerlijkheid... mmm

Tars Lootens
10 jaar geleden

heel knappe site ,zussie! sober,aantrekkelijk,pasteltinten, overzichtelijk ,maar vooral de inhoud ,en duiding van wat je doet.me like!
X broerie

Inge D'Hooge
10 jaar geleden

Of Pia nu een klankreis of een massage verzorgt, ze doet het allemaal met evenveel zorg, warmte en aandacht. Waardoor je een diepe ontspanning ervaart. Ik kom zeker terug!

Elke
11 jaar geleden

Pia, met een gezonde spanning keek ik uit naar deze ontspanning. Ik stond ervan versteld hoe je met je klankschalen geleid werd naar de plaats waar mijn hevigste pijn zat, en dit zowel fysisch als emotioneel. Dit is zeker voor herhaling vatbaar, dus zeg ik graag: "tot weerziens"!

Sabine Ameloot
11 jaar geleden

Pia en iedereen,

Ik werd aangetrokken tot de klankschalen door een filmje die ik zag van Pia. Ik hoorde er dolfijnen in... werd er blij van. Ik moest dus wel een klanschalen doedag meemaken. Het overtrof al mijn verwachtingen... op haar zoldertje zijn zoveel instrumenten. Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel en wou van alles proeven, voelen, be-spelen, ... ik danste een dans diep vanbinnen, diepe vreugde, blijheid, enthousiasme en inspiratie.. alles kwam vanzelf naar boven. Het was een dol-fijne dag en het begin van een nieuwe roeping voor mij. Dank u wel voor het delen van je rijkdom op vele vlakken!x

Veerle Ghesquière
12 jaar geleden

Lieve Pia, ik wou je via deze weg nogmaals bedanken voor de boeiende dag met de klankschalen. Heb toen vele leuke mogelijkheden gezien, en je bent alvast welgekomen in september voor je klankconcert, waar ik erg naar uit zie. Lieve groet vanuit Geluwe !

Debora Kyndt
12 jaar geleden

Bij Pia is het altijd genieten wanneer je je door haar magische handen laat masseren. Je komt gegarandeerd compleet ontspannen van de tafel af. Een warme vrouw die haar vak verstaat. Nu nog eens proberen om bij een klankschaalconcert te geraken....

Lieve Hiel
12 jaar geleden

Een hele mooie website, Pia, proficiat !
Ik zou iedereen aanraden een ligconcert mee te maken bij Pia, heel aangenaam en rustgevend.
Een echte aanrader !
Lieve groet,
Lieve

Delstanche
12 jaar geleden

Très beau site Pia.
Cela donne envie de venir.
J'ai reçu ton site par une de mes anciennes étudiantes Snoezelen.
Bien à toi
Mireille

Samira
13 jaar geleden

Prachtige website Pia !! Een waar Rust Oord bij jou echt fantastisch en zalig !!
Veel succes verder nog.
Liefs

Helga
13 jaar geleden

Een klein paradijs op aarde, gezellig genieten op Pia haar zolder is een waar thuiskomen in jezelf.
Ik ben je nog steeds dankbaar om mij al die mooie reizen en inzichten te mogen geven via je klankschalen, wat mij terug de weg heeft geopend naar mijn ' spiritueel' zijn.
Dank je Pia

An
13 jaar geleden

Lieve Pia, je bent een supertalent! Wie helemaal tot rust wil komen, moet absoluut bij jou zijn en je heerlijke klanken!
Zalig wegdrijven op zachte muziekwolken in je supergezellige praktijk! Veel succes!