Californische Lichaamsmassage  ( 85€ - 90’)
Dit is een heerlijke lichaamsmassage met warme olie. Na het losmaken van schouders, monnikskapspieren, massage van gezicht, hoofdhuid, armen en handen, komen de voeten en benen aan de beurt. Afronding met rugmassage.
Deze massagevorm is een aanrader voor mensen die eventjes alles achter zich willen laten om zich over te geven aan ‘n totale ontspanning van lichaam en geest.

Japanse nek- en gezichtsmassage (60€ - 60')
Bovenrug, schouders, hals, nek, gezicht en hoofdhuid krijgen de nodige aandacht door een traditionele eeuwenoude Japanse massagetechniek. Ideaal bij gespannen nek- en trapeziusspieren, of puur als verwennerij ….

Cuppingmassage   (50€ - 45')
is een eeuwenoude chinese techniek waarbij glazen bollen van binnenuit met een vlam worden verwarmd en onmiddellijk op de ingemasseerde rug worden geplaatst. Door de afkoeling van de lucht ontstaat een vacuüm zuigkracht. 
Na een deugddoende rugmassage, wordt met de zuigende bollen gemasseerd, waardoor de gestagneerde energie ( die de pijn veroorzaakt ) weer in beweging wordt gebracht. Daardoor worden afvalstoffen uit de spiercellen beter afgevoerd en zuurstof terug vlotter aangevoerd, waardoor pijn wegebt en je spieren lichter aanvoelen en ‘verademen’

Holistische Voetmassage   (50€ - 50' )
Holistisch betekent letterlijk 'eenheid van lichaam en geest’.  Via de verschillende reflexzones worden alle organen gestimuleerd om terug beter te functioneren. Via rekkingen, mobilisaties, effleurages, diepere pressures, en losmasseren, worden de voeten zalig verwend, waarna je weer op wolkjes loopt !!

Biosun Hopi Oorkaarsen  (60€ - 60')
is gebaseerd op een traditioneel zuiverings ritueel afkomstig van de Hopi Indianen.
De kruiden in de oorkaarsen ( salie, kamille en johanneskruid ) werken verzachtend en kalmerend. Wordt vooral toegepast bij o. a. verkoudheid, migraine, oorpijn, oorsuizen, sinusitus, en nervositeit.